17.12.2017

Hämyistä joulunodotusta

Voi itku tätä talviajan valon puutetta. Häiritsee myös käsitöiden tekoa ja varsinkin niiden kuvaamista... Kauheasti ei uutta minun koukullani nyt synny. Onneksi joulun aika tuo hieman valoa pimeyteen. 

En ole tainnut näyttää aiemmin tekemääni pannunalusta. Käärin juuttinarua rullalle ja virkkasin sitä kiinni kerroksittain pellavalangalla. Tuli aika hauska. Alunen on joustava mutta riittävän napakka.

Kudoin myös tuollaisen keittiöliinan. Vielä en ole sitä raatsinut korkata käyttöön, kun se on niin kaunis tuollaisenaan. Käytin kuitenkin lankaa, joka kestää 60 asteen pesua, niin on toivoa saada se pestyä kunnolla.


Jouluisia juttuja on jo laitettu esille, kaivoin lempparit vanhoista jouluvirkkauksistani. 

Mukavia hetkiä jouluun valmistautumisessa teille kaikille!


***

It's always so dark during winter up here on these latitudes * sigh*. It's good that Christmas time sheds a little light into the darkness, though. 

I made a jute potholder a long time ago, but I don't thing I've shared a picture of it yet. I crocheted it together using linen yarn. I also knit a kitchen cloth, a thick white one. I haven't dared to start using it yet, because it so nice and white now...

I already put some of my old Christmas crochet favourites on display. 

Hope you're having a great time preparing for the holidays!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!