23.4.2017

Koreja, viirejä ja herkkuja Kartanon Kevätpäivään

Päivitys: Aikataulun muutos! Tulevalle lauantaille suunniteltu tapahtuma siirretään säätilan vuoksi. 29.4. ei siis tapahtumaa valitettavasti ole. Alla kuvailemani tuotteet tulevat pääpiirteissään sitten toisena ajankohtana mukaan myyjäisiin. Joitakin tuotteita saatan kuitenkin myydä suoramyyntinä jo etukäteen, joten otathan yhteyttä onelittleragdoll@gmail.com jos jotakin näistä mielesi halajaa.
Tervetuloa kaikki käymään Kartanon Kevätpäivällä ensi lauantaina!

Lupasin viimeksi laittaa kuvia tuotteista, jotka tulevat mukaani myytäviksi. Olen tällä kertaa pitänyt hauskaa korien kanssa, niitä on nyt valmistunut paljon ja kuvissa näkyykin vasta osa. Koreja on eri materiaaleista, eri tekniikoilla ja eri malleilla sekä pinnoilla. Olen käyttänyt ainakin juuttia, pellavaa, puuvillasekoitetta sekä villaa. 


Eniten itse pidän neutraaleista väreistä, mutta tällä kertaa on mukana myös väripläjäyksiä: vaaleanpunaista, mintunvihreää ja petroolia. Korit vaihtelevat pienistä keskikokoisiin, suuren suuria en tällä haavaa raatsinut valmistaa.


Korien lisäksi löytyy erilaisia viirinauhoja. Pituudet vaihtelevat, mutta useimmat ovat vajaa 80 cm:iä, eli sopivat pieneen viirinauhannälkään. 

Muutakin kivaa on tulossa mukaan... Ylläreitä myös.
Toivottavasti nähdään ja hyvät säät hellivät!

P.s. Autot kannattaa jättää Rastaalaan ja jatkaa siitä matkaa kävellen. Muistathan varata mukaan käteistä, itselläni käy vain käteinen tai sitten MobilePay. Jo pelkän tunnelmankin vuoksi kannattaa paikalla piipahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!