21.8.2016

Virkatut pesulaput Vol II

Toimivimpia tekeleitäni ovat olleet pesutyynyt. Ne ovat olleet koko ajan käytössä kasvojen puhdistuksessa. Tein niitä sitten kuitenkin liian vähän, joten ovat vähän väliä "loppu" kun ovat pesussa. Päätin siis tehdä lisää, mutta nyt vielä vähän simppelimmin. Nämä on virkattu yhtenä kappaleena puolipylväin hieman paksummasta langasta. Ovat kuulkaa pehmeät!

Myös nuo aiemmin virkkaamani minipyyhkeet ovat olleet hyvät käytössä ja pitäneet muotonsa pesussakin!Jos teet vastaavia, muista käyttää lankaa, joka kestää kuuman pesun, eli 60 astetta.
Tuo ihana ruusu on muuten myös saippua, muistaakseni löysin sen Koiramäen Pajutallista.

Mukavaa tulevaa viikkoa!

***

Made some more face pads this time using half double crochet stitch. I've regularly used the face pads I've crocheted before, along with the small towels

Thanks for dropping by!


2 kommenttia:

  1. Minkälaisesta langasta nuo pyyhkeet ovat? Jotakin puuvillaa? Olen miettinyt pienten käsipyyhkeiden virkkaamista keittiökäyttöön, mutta arveluttaa, kuivaavatko ne oikeasti peruspyyhkeiden tapaan... Jos sinulla toimivat, ehkä itsekin uskallan kokeilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyyhkeet ovat puuvillaa, muistaakseni merkkiä Mandarin Petit. On aika ohutta lankaa ja silmukka jonkin verran ilmavaa (kiinteän silmukan ja ketjusilmukan vuorotteluaa)niin ei ole ollut ongelmia. Tosin omani ovat toimineet kasvopyyhkeinä, joten en käytä niitä yhtä tiheään kuin käsipyyhkeitä. Kannattaa kokeilla!

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!