30.8.2015

Virkkauksiani Harakanpesä Shopissa
[My crochet in Harakanpesä Shop]

Syksyn alku on aina kiireistä aikaa. Mukavimmista päästä kiireitä minulla on tänä syksynä ollut se, kun pääsin tekemään tuotteitani Harakanpesä Shopiin ja nyt siis virkkauksiani saa ihan "kaupan hyllyltä"! Hieno tunne, totta tosiaan.

Harakanpesä Shop on vaateliike teemalla Finnish Design For Kids and Grown-ups. Pääpaino on siis eettisesti & ekologisesti tuotetuissa vaatteissa. Olen iloinen että One Little Ragdollin sisustustuotteita (koreja, viirinauhoja, pallokoristeita, cupcakeseja, sydämiä, pikkuomenoita...) ja koruista ruusupinnejä on siis myös tarjolla. Pääsin mukaan Shopin laajennoksen avajaisiin toissa viikolla ja ehdin napsia hieman kuvia juhlinnan ohessa.
Shopista löytyy mm. seuraavia suosittuja vaatemerkkejä: Papu, Mainio, Aarrekid, Vimma ja Vietto. Laadukasta lasten second hand -tarjontaakin on. 

Harakanpesä löytyy osoitteesta Eerikinkatu 9, Helsinki sekä verkkokauppa osoitteesta www.harakanpesahop.fi.

Tämä oli siis tällä kertaa yhteistyöpostaus, Harakanpesä Shopin kanssa. 

Mukavaa kun kävit & Tervetuloa uudestaankin blogiini!  


****

One can find my crochet items in Harakanpesä Shop (i.e. Magpie's Nest Shop) Helsinki now, yay!  The shop focuses on clothing, offering Finnish Design for Kids and Grown-ups, with an ecological and ethical emphasis. My crochet baskets, buntings, baubles, cupcakes, hearts, apples and hair pins are a little side treat ;).

If you're interested and you're ever in central Helsinki, do visit the Nest at Eerikinkatu 9. 

Thanks for dropping by!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!