7.9.2014

Leimailutaivas/Helmiplaneetta & muuta mukavaa [Stamping & Jewelry Fair, plus other stuff]

Tällä viikolla on ollut hiljaista blogissani mutta kaikenlaista puuhastelua on muuten kyllä tapahtunut. Olen tehnyt isompaa tilaustyötä, joten siihen on enin virkkaukseen käytettävissä oleva aika minulla mennytkin.

Tässä samalla juhlin pienesti sitä, että blogini on jo puoli vuotta vanha & viiden tuhannen käynnin raja on ylittynyt. Kiitos kaikille kävijöille, tämä on ollut muuten tosi kivaa! Tervetuloa käymään myös Facebook- ja Instagram-sivuillani (ei tarvitse olla Facebookissa taikka Instagramissa kirjoilla päästäkseen kurkkaamaan)! Siellä kaikenlaista jutustelua ja kuvia myös.

Pari sanaa kuitenkin kivasta tapahtumasta, nimittäin Leimailutaivaasta/Helmiplaneetasta (katso kaikille avoimet fb-sivut tästä). Olen huomannut, että tällainen tapahtuma on nyt jo muutaman kerran järjestetty Kirkkonummella ja eilen pääsin viimein mukaan. 

Jos harrastat tai olet ajatellut harrastaa paperiaskartelua, leimailua tai korujen tekoa, niin tapahtuma on ihan verraton. Näytteilleasettajat ovat siis tarvikemyyjiä ja jokaiselle harrastajalle löytyy satavarmasti jotain tarpeellista tai muuten vaan kivaa. Opin taas uusia asioita ihastuttavilta myyjiltä ja tuhansia ideoita vain tulvi päähän. Seuraavaa kertaa odotellessa!  

This week I've been busy with a bigger crochet order and haven't had much time to blog. I visited a fair for stampers, paper crafters and jewelry makers though. Lots to see and buy!


Usein kuulen kysymyksen, että "Mikä ihmeen leimailu?". Kaikki blogini lukijatkaan eivät ole tähän varmasti perehtyneet, joten alla simppeli esimerkki yhdestä leimailutavasta, kivan messulöydön avustuksella.

Löysin hauskan Heidi Swappin leimasinkuvasetin (en muista enää kenen myyjän pöydältä, pahoittelut). Jokainen leimasinkuva on erillinen. 

Below an example of my finds from the fair, a cute clear stamp set from Heidi Swapp.Näiden leimailuun tarvitaan siis mustetta ja akryylilevy, johon nämä joustavat ja nahkeapintaiset leimakuvat saa tarttumaan leimauksen ajaksi. Kuvia voi yhdistellä ja asetella levylle haluamallaan tavalla. Leimakuvat kastetaan musteeseen ja painetaan akryylilevyllä paperille. 

Lopputulos onnistuu ainakin pienen harjoittelun jälkeen!Leimakuvat saa irroitettua akryylilevystä käytön jälkeen ja levyn ja kuvat saa näppärästi putsattua. Leimamestareiden tapana on väritellä painokuvia ja koristella lisää, esim. jos tekee onnittelukortteja. Tulokset ovat monilla todella näyttäviä ja ammattimaisia! 

Itse nyt vain näpertelen leimailun kanssa, säästän paukkuni virkkaamiseen :). Tänä aamuna syntyikin pieni erä tähtösiä luomupuuvillalangasta, on muuten ihanaa materiaalia työstää.Vielä iloitsen tämän viikon tapahtumista siitä, että sain viimein käytyä lankakauppa Snurressa hakemassa täsmätäydennystä lankatarpeisiini. Tosi kiva kauppa, suosittelen, varsinkin meille luonnonlankojen ystäville!

I managed to crochet some stars this morning and earlier this week finally paid a visit to a cute yarn shop in Helsinki called Snurre. 


Mukavaa kun kävit! 

Thanks for dropping by!

Ei yhteistyö- tai mainospostaus, vain ystävälliset vinkit minulta sinulle!

2 kommenttia:

  1. Your stars are really beautiful, like them a lot ! Like the colors ! Take care...

    VastaaPoista
  2. Thanks Géraldine! The stars are really fun and relaxing to make, and this yarn is sooo soft and dreamy...

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!