30.8.2014

Loviisan Wanhat Talot - tunnelmia ensimmäiseltä päivältä

Käväisin pikaisesti Loviisan Wanhat Talot -tapahtumassa. Huomenna vielä tapahtuma on täydessä tohinassa ja suosittelen lämpimästi! En ottanut nyt väenpaljoudesta kuvaa - mutta uskokaa pois, että ihmisiä oli liikkeellä ja paljon, mutta mukavasti mahtui silti liikkumaan.

Koko kaupunki on yhtä suurta kirpputoria/antiikkimarkkinaa sekä käsityö-/lähiruokakojua. Tapahtumaan osallistuvissa virallisissa LWT-taloissa en ehtinyt itse käydä, mutta näyttivät todella kauniilta. Suolatorilla on tietoutta, liikkeitä ja opastusta vanhan kunnostamista suunnitteleville. Eikä pidä unohtaa Rojua, Rojua -ohjelman kuvauksia Laivasillalla eikä keräilymessujakaan...

Tekemistä ja näkemistä siis riittää! Tunnelmakuvista toivottavasti välittyy mukava meininki. Ai juu, ja onnittelut paikallisille ravintoloitsijoille Guinnessin ennätyksestä! Wau!

I visited Loviisa again, (last report here), this time the annual Old Houses of Loviisa -event. The town is filled with flea markets, antiques, collectibles, renovation ideas and shows, cafés, even jazz & champagne. An antiques tv-show was filming there, plus even a Guinness World Record was made! (The event is still on tomorrow, if you're nearby...)

Tapahtumatalot on merkitty selvästi

 Suolatorilla, Laivasillan lähellä mm. työnäytöksiä.

Maalla vai kaupungissa? 
Välillä muuten törmäät Wanhoihin Asukkaisiin vanhoissa asuissa...

 Apua mm. restaurointiin on lähellä. 

Antiikki & Restaurointi Laurilalla oli todella kaunis esillepano ja koristelu katoksellaan.

 Vetimiä oli joka makuun! Tässä vain maistiaiset.

 Vaskisepilläkin oli työnäytöksiäPop-up kirppiksiä siellä ja täällä, tässä oli tarjolla jotain ... no, lapsellista!

 Tämän kyltin takaa nähtiin monia hyvin, hyvin hauskoja ilmeitä! 
(p.s. Krintistä aiempi kirjoitukseni täällä.)

 Kahvihampaan tuskaiseenkin kolotukseen helpotusta

 Persoonallisin lintulauta koskaan! Vai mikähän se on...

 Merenrantakaupungissa ollaan

 Pilasterit -rakennuksen sisäpihalla kaikui jazz ja virtasi shampanja

 Onnea Ölvin, Bistro Cantor ja C&D Fastfood! 
Ennätysruokapöytä oli kyllä todella pitkä....


 Jokaiselle jotakin! 

4 kommenttia:

  1. Minäkin olin siellä, Loviisassa :) Niin paljon oli kaikkea mielenkiintoista, ihanaa ja houkuttelevaa, ettei kaikkea kertakaikkiaan ehtinyt yhdessä päivässä. Alle kymmenessä talossa ja puutarhassa käytiin tutustumassa ja ne kaikki olivat niin kauniita ja idyllisiä. Kotiin lähdettiin runsaiden ostosten kanssa; antiikkia ja käsitöitä tuli hankittua. Ihana tapahtuma!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että teit löytöjä! Ja tosiaan niin paljon kaikenlaista, että tiukan aikataulun kanssa oli jo todellinen runsaudenpula. Oli pakko vain valita, mitä erityisesti haluaa nähdä ja mennä sitten sen mukaan. Mutta kun tuli niitä houkutuksia joka nurkassa... :) ! Mutta onnistunut tapahtuma on, ja ainoa kaltaistaan!

    VastaaPoista
  3. kivoja kuvia ja mun fillarikin kahvivarusteineen siellä näkyi..

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!