28.6.2014

Kuva minusta pienenä [A picture of me when I was little]

Pienistä asioista ilahtuu toisinaan kovasti. Sain vauvakuvastani neliön mallisen suurennoksen ja olin huolissani, löydänkö nopeasti sille sopivaa kehystä, jotta saan sen varmaan suojaan. Ja tadaa, alennusmyynnissä käveli tämä täydellinen kehys passpartoutineen vastaan. Ostin sen riskillä kun en muistanut kuvan tarkkoja mittoja (miksi näitä ei laita vaikka puhelimensa muistiin koskaan?), mutta onneni oli suuri kun kehys oli täydellinen! Vielä kun saisi sen seinälle asti.


Kuvassa ollaan merenrantakalliolla uinnin jälkeen lämmittelemässä käppyrämäntyjen katveessa. Ja huomaa, lierihattu päässä jo tuolloin...!

I found the perfect frame with passpartout on sale for my enlarged baby picture. Now I can hang it and keep the dear picture safe! There I am by the sea after a swim. Notice the floppy hat even then ...! 

Toinen pieni ilonaihe on postikorttirohmuna (minusta niitä on yhä kiva saada ja lähettää) löytämäni ihanat taidekortit. Nyt oli mm. Rudolf Koivua ja Albert Edelfeltiä, kukka-aiheinen Päivi Maanaviljan. 

Another sweet find were these postcards. I hoard postcards whenever I see cute ones. I still like to send and receive traditional mail! These art images are from Rudolf Koivu, childrens' book illustrator, Albert Edelfelt (painter, the lady on grass -work is called Summer [1883]) and Päivi Maanavilja (floral watercolour).


' Life without friends is like a town without cafés '

Virkkaan sen minkä kerkiän tässä vähän väliä. Palaan niihin töihin pian kun valmista tulee!
Ihanaa lauantain jatkoa!

Crocheting away here! I'll get back to that soon when I'm finished with the current works.
Have a lovely Saturday!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!