27.3.2017

Virkatut pääsiäismunan suojukset [Crocheted Easter Egg Cosies]

Joko saa koristella pääsiäistä? Minä ainakin aloitin jo. Jouluhan alkaa joka vuosi aina vain aikaisemmin, miksei sitten pääsiäinenkin!
 


Löysin vinkeän jäniskupin pääsiäismunalle Tigerista. Sille kerkesin jo virkkaamaan pariksi suojuksenkin. Tai oikeastaan kolme, hih.  Näihin suojuksiin käytin villalankoja, joissa oli ihanat sävyt. Langat ostin viime vuonna Sinellistä ja tähän projektiin riitti sopivasti langan jämät. Vaaleanpunaista ja vihreää oli kuitenkin sen verran vähän, että sen värisistä munansuojuksista tuli kerroksen lyhyemmät kuin sinisestä versiosta. Kumpi sitten onkaan parempi malli, en tiedä.


 
Tänä keväänä olen hurahtanut kukkasiin ja olenkin löytänyt läheltä kivan kukkakaupan, jonne tekee mieli askeltaa vähän väliä. Kissammekaan ei tunnu olevan kukkasia haukkailevaa sorttia, vaikka utelias luonne onkin, joten olen uskaltanut ostaa niitä kotiin.


 
Kyllä mua noi vähän kiinnostais...
Kyllä tästä vielä kaunis kevät tulee, tänään on ainakin ollut oikein aurinkoisen keväinen ilma täällä meilläpäin. Mukavaa kun kävit!

******
Is it time to get ready for Easter yet? At least I've already started decorating. 
I found a cute bunny egg holder and crocheted some egg cosies to match. I used thick wool yarn with cute colours. Some leftover yarn was just enough for these cosies, though there was a little less pink and green yarn, that's why they turned out a bit smaller than the blue one...

Spring is slowly but surely starting to arrive up here, I'm celebrating it with flowers as much as possible.

Thanks for dropping by!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!