5.2.2017

Väri-inspiraatiota á la Cath Kidston

Huh, miten aika juoksee! Käsitöitä täällä suihkitaan, vaikka välillä on inspiraatiokin hakusessa. Blogiin kirjoitteluväli on venynyt myös turhan suureksi, yritän kuitenkin parantaa tahtia valon lisääntyessä ja kevään edetessä.


Tammikuussa pääsin pitkästä aikaa käymään pienellä reissulla ja kohteeksi valikoitui Lontoo. Kaikkea ihanaahan sieltä löytyy ja omalla suosikkimerkilläni Cath Kidstonilla on suloisia liikkeitä siellä monia (mm. Heathrow'n lentokentällä, vink vink). Cath Kidstonin tyyli on leikkisä ja värikäs, löytyy palloa ja muuta kuosia paljon. Alla merkin cowboy-teemainen muki. Päätin tehdä virkatun koristetyynynpäällisen Kidstonin väreistä inspiroituneena. Tähän pistänkin sitten värejä oikein olan takaa! Kutsun sitä väriterapiatyynyksi. Tälle olisikin ollut jo tarvetta influenssan kourissa matkan jälkeen...Ostoskäsi lähti minulla poikkeuksellisesti hieman lapasesta, kun Cath Kidstonilla oli juuri alet. Tässä on vain osa sieltä mukaan lähteneistä asioista... Merkillä on myös oma verkkokauppa ja minulle myös mainittiin kassalla, että toimittavat ympäri maailman. Liekö ostoshepulini antoi ymmärtää että voisin haluta ostaa vielä lisääkin, hehhee.


Onko muilla muuten vastaavaa ongelmaa, että oma maku ja tyyli kotona on vahvasti kaksijakoinen? Toisaalta rakastan harmonisia, luonnonläheisiä ja hentoja sävyjä ja toisaalta erittäin leikkisää, pastellista, värikästä ja mummolamaista tyyliä. Pitäisi saada se oma käsityöhuone, jossa voisi roiskia värejä reilusti kokeillen. No, jonain päivänä...

Ja hei, jos sinua kiinnostaa antiikki ja vanhat tavarat, käy myös katsomassa toisessa blogissani Rustikhaus:issa mieheni kokoamia tunnelmia Portobello Road marketilta

****
I had the chance to visit London in January. There was a sale in my favourite brand's, Cath Kidston's, shops... The bright Cath Kidston colours inspired me to start crocheting a new cushion cover with stripes. Let's see how long it will take me...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!