26.11.2016

Kartanon Joulutori huomenna

Taidan viimeistellä tässä yötä myöten käsitöitäni, jotta kaikki on huomenna aamulla valmista iki-ihanaan Cafe Latte Lifestyle shopin Kartanon Joulutoriin, se starttaa klo 11!

Aikataulut menivät sillä lailla, että en ehtinyt kuvaamaan enempää tarjonnastani, mutta viime postauksessa niitä, kuten näitä kuppikakkuja, tulikin jo paljon näytettyä!


Mukaan tulossa monia käsityötaitureita, joulukukkia, kransseja, leivonnaisia sekä Cafe Latten kaunis ja tunnelmallinen joulupuoti.

Itseni lisäksi tuotteitaan tarjoaa Saijan joulukukat, Safkalan jouluherkut, Helenan havukranssit, Koti kaupungin laidalla -pellavat, Pienet Sydämet puu- ja metallityöt ja Sannan, Nova Melinan ja Etanaellin käsityöt.

Lisäksi aivan hurmaavalta kuulostaa se, että valokuvaaja Frida Steiner stailaa jouluisen valokuvauspaikan perheen pienimpien joulukuvausta varten. 

Tulethan mukaan! Mahdollisuuksien mukaan auto kannattaa jättää Rastaalaan ja jatkaa kartanolle kävellen. Varaathan käteistä! Puodissa käyvät kortit, pihamaalla enimmäkseen käteinen. 

P.s. Minulle on mahdollista maksaa käteisen lisäksi Mobile Pay -sovelluksen kautta, jos semmoinen on sinulla käytössäsi.

Huomenna siis todella on ensimmäinen adventti, hienoa viettää sitä näin spesiaalilla tavalla. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!