16.10.2016

One Little Cupcake

Taas se iski, nimittäin himo virkata kuppikakkuja. Välillä kyllästyn aiheeseen ihan täysin ja välillä sitten keksin siihen jotain uutta ja innostun jälleen. Tällä kertaa otin haltuun tuommoisen kierremallisen kuorrutteen virkkaamisen ja kyllä tästä aika herkullinen sen kanssa tuli. Taustalla on koekappale (vasemmalla) ja hieman vanhempi leivosmallikin. 


Ajattelin tähän jotain koristelua vielä virittää, mutta en tiedä vielä tarkkaan, mitä se jokin on. Muffinssimuotit ovat iki-ihanan Greengate-merkin. 


Olen muuten tänäkin vuonna osallistumassa Kartanon Joulutorille, Cafe Latten kartanon pihamaalla Espoossa. Tarkempia tietoja tällä hetkellä löytyy Facebookiin laittamastani tapahtumalinkistä. Tiedottelen tapahtumasta kyllä lähempänä, mutta tapahtuma-aika on ensimmäinen adventtisunnuntai. Tulkaa moikkaamaan!

Tämänmoisia kuppikakkuihanuuksia luultavasti saa sitten livenä nähdä siellä ja ostaakin, jos haluaa :). Lopullisten jouluisien koristelujen kanssa, tietenkin.

Mahtavaa lokakuun loppupuolta, ihmiset!

Kiitos käynnistä!


***
Once again it hit me, the desire to crochet some cupcakes, that is. This time I decided to make a swirl type of frosting and I think it looks quite delicious. Still thinking about adding some decorations to it, but I don't yet know what that will be. The one in the back left is the first one I tested and you can also see a previous pastry model on the right.
The cupcake paper molds are by lovely Greengate.

Thanks for dropping by!
 

1 kommentti:

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!