6.7.2015

Heinäkuun maanantai [Monday in July]

Eilen kävin Kattilahallin kirppistapahtumassa Helsingissä, joka on avoin myös käsitöiden myyjille. Tila on ihan mahtava kirppis- ja myyjäistapahtumille, helteistä huolimatta hallissa oli viileää ja miellyttävää. Järjestelyt myyjän näkökulmasta olivat myös hyvin onnistuneet, joten mielelläni käyn siellä vielä uudestaan.


 Kiitokset kaikille myyntipöydälläni piipahtaneille mukaville uusille tuttavuuksille! Oli kiva nähdä, että käsitöistäni oli iloa muillekin kuin itselleni ja toivottavasti ne toivatkin väriä ja piristystä päivään. 

Kaikkiin myyjäisiin osallistuvat myyjät tekevät valtavasti töitä ennen kuin tapahtuma pyörähtää käyntiin, vähintäänkin nyt kaksinkertaisesti  itse h-hetkeen verrattuna. Koen tämän osaltani olleen eilen etenkin vaivan väärti, sen verran mukava oli kohdata ihmisiä virkkauksien ja kirppistelyn merkeissä. Kiitos siis vielä kerran! Muutamia kuvia eilisestä löytyy Instagram-sivultani.

Tänään virkkailin hieman jälleen, ensimmäinen harjoitelmani pitsinauhan kanssa, tosin ensi alkuun vähän robustimmalla langalla  ja simppelimmällä mallilla. Taisin löytää uuden suosikkihomman :). 
 Kiitos kun kävit ja tervetuloa uudet lukijat!

*****

Yesterday I participated in a flea market / craft sales event in Helsinki. It was great to meet & greet some very lovely people, and hopefully my crochet items brought some joy to the day  :). There are a few images of yesterday on my Instagram page

Today I tried making some crochet lace ribbon, though starting with a simple pattern and not so thin yarn. I think I found a new favourite crochet thing to do :) .

Thanks for dropping by!

1 kommentti:

  1. I'm glad you had a nice time at the flea market. Your crochets things are really really marvelous ... Have a lovely day !

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!