10.7.2014

Odotusvirkkausta [Crocheting while waiting]

Ilmassa on uuden ystävävauvan malttamatonta odotusta. Löysin Espoon Tapiolan Kauppakeskus Ainoan Kiva Putiikki -liikkeestä söpösen pupusen ja pitihän se ottaa mukaan. Virkkasin myös vauveliinin ja äidin iloksi pesulapun. Taustapuoli on pylväsympyrää ja etupuoli isoäidinympyrää (ohje jälkimmäiselle Purl Been blogissa). Lanka on puuvillaa ja kestää 60 asteen pesun, mikä on juuri sopivaa babytarkoituksiin! Pesulappu koostuu siis kahdesta palasesta, jotka ommeltu yhteen reunoilta pientä kolosta lukuunottamatta, käden saa siis pujautettua kerrosten väliin pesuhetkellä. 


Käykää muuten, kässäihmiset varsinkin, siellä Kiva Putiikissa (klik). Mukavasti koruaskartelutarvikkeita sekä ihania lankoja (*huokaus*). Muutamia koruaskartelujuttuja en ollut ennen Suomessa kaupoissa nähnytkään, jäivät mukavasti kiusaamaan takaraivoon. Siellä oli paljon myös käsityötuotteita ja ihania sisustusesineitä (en ole nähnyt useimpia niistäkään muualla), mausteita, asusteita ... lyhesti sanottuna kaikenlaista kivaa! Järvenpäästäkin löytyy Kiva Putiikki, huomasin itsekin juuri. 

ps. *tämäkään* ei ole yhteistyöpostaus, vain vinkki minulta sinulle. Ainoa oli mukava yllätys muutenkin, uuteen parkkihalliin oli helppo mennä (Tapiolassa pieni ihme) ja Ainoassa tilaa ja valoa. Sopivan pieni kauppakeskus minun makuuni.

Waiting for the arrival of a new baby friend (my friend's baby, that is...)! I found a cute bunny toy for him/her. I made a crochet wash cloth too. The back is simply double crochet and the front is a granny circle (pattern via Purl Bee). The wash cloth is cotton and can be washed in 60 degrees c, perfect for baby care. I sewed the front and back circle together from the edges, but left an opening on one side, so a hand fits right in when it's baby bath time! 


Pesulappuun käytettyä lankaa 
Yarn used for the wash cloth

2 kommenttia:

  1. It's so cute ! and Congratulations for the baby ! Have a nice evening !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you, Géraldine! Still waiting for the baby, but soon, soon... !

      Poista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!