8.7.2014

Josefiinan aitassa [In Josefiinan aitta]

Jaan tässä erityisesti vanhojen tavaroiden ystäville visiittivinkin Lohjalle Josefiinan aittaan. Suloisessa aitassa kohtaavat aidosti vanhat asiat sekä uusikin sisustustavara. 

Aitta on juuri laajentamassa tilojaan kuvissa nähtävän lisäksi. Pihalta löytyy myös jännittävä huonekaluhalli, josta löytyy vaikka vanhoja ikkunanpokia tuunattavaksi! Itse sain tällä kertaa saaliiksi lahjoja muille, mutta mieleni olisi tehnyt mm. vanhoja patinoituneita piparkakkumuotteja ja pikkuvuokia koristeeksi. 

Kiitos mukavalle emännälle! Itse ilahduin siitä, että useimmissa tavaroissa oli nähtävillä hinnat, tämä helpotti ja nopeutti ostopäätöksiä ja oman budjetin jakamisen suunnittelua. Toki emännältäkin voi kysyä, mutta jos/kun hänellä on muitakin asiakkaita, voi itsekin pohdiskella ostoksiaan! Ihailkaahan kuvista, mitä kaikkea aitalta löytyy ja käykää ihmeessä paikan päällä. Kahviokin paikalta löytyy niin voi hetken istahtaa. 

p.s. tämäkään ei ole yhteistyöpostaus, vaan ystävällinen oma-aloitteinen vinkki!
Josefiinan aittaan voit tutustua tarkemmin halutessasi vaikka heidän fb-sivuiltaan.

A lovely shop in an old farm setting in Lohja called Josefiinan aitta houses these lovely things, both old and new.  Kiitos kun kävit! Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille!

Thanks for dropping by & welcome to all of you new readers!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!