14.7.2014

Jääkö taas kesken? [Will I ever finish this?]

Paljon saan käsitöitä valmiiksi mutta paljon jää liki ikuiseen limbo-tilaankin. Eräs villapaita on pahin esimerkkini, pari vuotta olen sen kanssa nyt äheltänyt. Jos vaikka seuraaville pakkasille valmistuisi, kun enää puuttuu toinen hiha ja kaulus. 

Aloitin juuri virkatun huivin tekemisen ja toivon, ettei se jää kesken. Tämä on kuitenkin tavallista suuritöisempi malli, joten hieman arveluttaa jaksanko sinnikkäästi tehdä tästä ihan kunnon pituisen. Lanka on kuitenkin ihanaa (täyttä puuvillaa, mistä plussat) ja valitsemani silmukkakin melkoisen kiva. Silmukkaa en löytänyt mistään netistä, mutta ainakin Betty Barndenin kirjasta Virkkaajan suuri silmukkakirja löytyy. 


Not sure if this stitch is Daisy lace stitch in English, or something else...

This yarn is simply wonderful!

Need to repeat this part about 7 times more...


I finish a lot of crafts but many remain unfinished. This scarf just I started is a lot of work and I do hope I have the willpower to finish it. The yarn is wonderful (100% cotton, too) and the lace stitch I chose is pretty. I couldn't find instructions for the stitch online, but it can be found in Betty Barnden' s book The Crochet Stitch Bible.

Kiitos käynnistäsi & Tervetuloa myös uudet lukijat! 

Thanks for stopping by & welcome to all of you new readers! 

2 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!