15.6.2014

Teet ja tiskirätit [Tea and dishcloths]

Tällä viikolla on käsityödraivi ollut hiljaisemmalla. Olen yrittänyt parannella sitkeää yskää ja kolunnut siksi keittiön kaapin teekätköjä. En ole erityisemmin tee-fani mutta löydettyäni nämä Clipper-teet on sekin juoma alkanut maistua. Eikä se johdu pelkästään suloisesta ulkoasusta.
Yskään tuntui ihme kyllä tepsivän jonkin verran tämä sitruunan ja inkiväärin sekoitus. Kun teepussin antaa hautua tarpeeksi kauan (yleensä hätäilen sen kanssa) tähän teehen tulee inkiväärin sähäkkää potkuakin, mikä tuntui nimenomaan olevaan omiaan yskääni. 

Crochet and other crafts have been on the background this week. I've been trying to get rid of my cough, tried out some teas for that purpose and the winner was Clipper's lemon and ginger infusion. Be warned, it has a kick to it, but that seemed to work for my cough.

Asiasta toiseen: Huomasin muuten eilen Hong Kong -liikkeessä, että siellä oli ihana valikoima Laura Ashleyn puutarhan "sisustus"tuotteita (mitä puutarhassa tehdään kun siellä "sisustetaan". Somistetaan? Koristetaan?). Esiliinat olivat jo loppuneet, mutta pätevän näköisiä puutarhahanskoja ja kukkapöytiä, koreja ja sen sellaisia oli paljon. Jos minussa olisi yhtään viherpeukalon vikaa, niin ostaisin niitä heti. Käykäähän katsomassa, jos Laura Ashleyn pihatarvikkeet kiinnostavat! Netistä löysin L.A.:n oman kuvaston aiheesta, kaikkea ei tietysti Hong Kongissa ollut, mutta jonkin verran kuitenkin. Ehkä näitä saa muualtakin Suomessa, mutta itse bongasin ne nyt tuolta.

On an unrelated note: Saw some lovely Laura Ashley garden products at Finnish Hong Kong -stores (they sell pretty much everything from car tinkering stuff to chocolate, not a really fancy place and I was a bit surprised to see L.A.'s products there). Beautiful stuff which I would buy if I was into gardening at least a bit.  I love beautiful garden's, just don't have the patience to work with them.

...Myöskään kissa ei ole jaksanut tällä viikolla hötkyillä.

Even the cat hasn't been too busy this week! 


Jotain olen sentään puuhastellut koukun kanssa, olen testaillut erilaisia tiskirättimalleja bambulangasta. Voittaja on joko päällimäinen isoäidinmalli tai sitten vielä tekeillä oleva ristiin virkatut puolipylväät -malli. Yksi ongelma tässä vain tuli, nimittäin se, että perhe ei suostu käyttämään näitä, koska ovat kuulemma liian hienoja tiskiräteiksi. Mitäs minä näille nyt sitten keksin?


Rentoa sunnuntain jatkoa!

Some dishcloths from bamboo yarn have been in the making and I've been testing with patterns. Only one problem: my family refuses to actually use them, they say these are too nice for dishcloths!  

Have a relaxing Sunday everyone!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!