16.5.2014

Avajaisarvonta! ARVONTA PÄÄTTYNYT

**** ARVONTA PÄÄTTYNYT 31.5. klo 18.00**** 

Nyt laitankin avajaisarvonnan pystyyn! Siis blogini avajaiset, vaikka nyt maaliskuussa oikeasti blogi aukesikin :) . 

Ajattelin ottaa tästä arvonnasta tavan, eli aina välillä arvon blogin lukijoiden kesken jotain käsitöihin liittyvää pientä kivaa. 

Tästä nyt siis lähtee ensimmäinen arpajainen mukaan ilmoittautuneiden kesken, eli käsityökirja Punavalkoisia tilkkutöitä à la Gerd Gellein Merkesdal. 


WSOY:n kustantama, kovakantinen ja 105 sivua. Kirja on siis käyttämätön ja uusi, julkaistu 2011. 

Löytyy kirjontaa, applikointeja, tilkkutöitä, ompelua, askartelua, virkkauksia (ihan pari simppeliä), reseptejä yms! On tyynyä, liinaa, pussukkaa, peittoa, kassia, essua, korua ja ties vaikka mitä. Tyyli on sellainen maalaisromanttinen. Supersöpö mielestäni ja mielelläni näistä tekisin itse vaikka kaikki, mutta kun ei tuo ompelu ja kirjonta aina ota itselläni tulta … Jospa kirja löytäisi osuvamman kodin, jossa tulee täysillä hyödynnetyksi! Värithän voi itse aina vaihtaa mieleisikseen.

Ilmoittaudu arvontaan laittamalla kommenttikenttään viestiä (muista vain tulla sitten katsomaan arvonnan päätyttyä osuiko arpaonni kohdalle). Arvonta on auki toukokuun loppuun asti. 
 
Arpaonnea kaikille! Ja oikein hyvää alkanutta viikonloppua!


A giveaway for readers in Finland this time. Have a nice weekend everyone!

5 kommenttia:

 1. Mukaan kivaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Lämpimästi tervetuloa mukaan Ninuskalle! Voitonsaumat on ainakin tällä hetkellä kohtuullisen suuret ;).

  Piti vielä sanomani, että maksan siis postituksen Suomeen, eli arvonnan voittajalle ei tule mitään kuluja (tietystikään).

  ps. Arvontaan voi yhteystietonsa muuten halutessaan jättää myös tuosta yhteydenottolomakkeelta (oikealla) niin tulee näkyviin vain minulle sähköpostiin. Mutta kiva jos laittaa jonkun merkinnän tähän, niin muutkin näkevät moniko osallistuu :)

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Osallistun arvontaan =)
  tarja.repo1@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Juuri löysin blogisi, toivottavasti ehdin vielä arvontaan mukaan! Jään seuraamaan blogiasi, virkkaus ja käsityöjutut kiinnostavat aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein lämpimästi tervetuloa - ja hienosti ehtii vielä!

   Poista

Ilahdun kovasti kommenteista, kiitos! -- Thanks for any comments!